Lauroo Finance Oy rekisteriseloste

1. REKISTERIN PITÄJÄ

Lauroo Finance Oy

2. REKISTERIN NIMI

Lauroo asiakasrekisteri

3. HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELYN TARKOITUS

Asiakastietojen ylläpito laskutusta ja asiakassuhteen hoitoa varten.

4. REKISTERIN TIETOSISÄLTÖ

Asiakkaan nimi, henkilötunnus ja yhteystiedot sekä pankkiyhteys. Myyntihistoriatiedot säilytetään enintään 5 vuoden ajan ja maksusaatavatiedot kunnes maksut on suoritettu.

5. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOLÄHTEET

Asiakkaan ilmoittamat tiedot, Lauroo Finance Oy:n tarkistamat tiedot (mm. Suomen Asiakastieto Oy, Väestörekisterikeskus, yksityishenkilöiden nimi- ja osoitetietoja välittävät yritykset) ja palvelun ylläpidon yhteydessä muutetut tiedot.

6. SÄÄNNÖNMUKAISET TIETOJEN LUOVUTUKSET JA TIETOJEN SIIRTO EU:N TAI EUROOPAN TALOUSALUEEN ULKOPUOLELLE

Tietoja ei luovuteta EU:n eikä ETA:n ulkopuolelle. Tietoja ei luovuteta ulkopuolisille, lukuun ottamatta tarvittaessa viranomaisille ja laskutuksesta sekä perinnästä vastaavalle yritykselle.

7. REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Manuaalinen aineisto säilytetään asianmukaisesti lukituissa tiloissa enintään 5 vuotta viimeisestä asiakastapahtumasta. Sähköisesti tallennettu tieto säilytetään enintään 10 vuotta viimeisestä asiakastapahtumasta asianmukaisesti suojatussa käyttäjätunnistuksen vaativassa tietojärjestelmässä. Tiedot käsitellään luottamuksellisesti, eivätkä yrityksen ulkopuoliset tahot pääse niihin käsiksi.

8. MARKKINOINTI

Lauroo Finance Oy voi käyttää asiakassuhteen kautta saatuja henkilötietoja harkiten valitsemansa yhteistyökumppanin tuotteen tai palvelun markkinointiin siten, että tietoja ei kuitenkaan myydä tai luovuteta ulkopuolisille. Asiakas voi halutessaan kieltää suoramarkkinoinnin ilmoittamalla siitä kirjallisesti.

Täytä lainahakemus

Täytä lainahakemus

Sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen pääset täyttämään hakemusta.

Valitse alta pankkisi, jolla haluat tunnistautua.

Nordea

Sampopankki

OKO

Aktia/Sp/Pop