Vastuullinen lainaaminen

Pikalaina on tarkoitettu tilapäiseen menojen jaksottamiseen.

Asiakkaan on ilmoitettava kyvystään kyetä hoitamaan laina eräpäivään mennessä.

Pikalainojen vuoksi taloudellisiin vaikeuksiin ajautuneita asiakkaitamme kehotamme hakemaan tilanteeseensa apua mahdollisimman pian. Lainan takaisinmaksun pitkittyessä lainanhoidon kulut kasvavat ja asioista sopiminen käy vaikeammaksi. Lopulta maksujen laiminlyöminen johtaa maksuhäiriömerkintään, millä saattaa olla kauaskantoiset seuraukset.

Alla olevista lähteistä löytyy apua hankalaan elämäntilanteeseen. Lisäksi kotikunnan talous- ja velkaneuvojat tarjoavat neuvoja ja apua ilman kustannuksia.

 • Takuu-Säätiö
 • Kuluttajavirasto
 • Kuluttajaliitto
 • Martat - Kodin talous
 • Lainakielto
 • Asiakas voi halutessaan hankkia lainakiellon lähettämällä vapaamuotoisen, kirjallisen kieltopyynnön asiakaspalveluumme osoitteeseen:

  Lauroo Finance Oy
  Asiakaspalvelu
  PL 140, 00171 HELSINKI

  Lainakieltohakemuksessa tulee olla:

  1. Nimi
  2. Henkilötunnus kokonaisuudessaan
  3. Osoitetiedot
  4. Päivämäärä
  5. Omakätinen allekirjoitus
  6. Nimenselvennys

  Vaikka lainan hakeminen palvelustamme on nopeaa ja vaivatonta, meille on tärkeää, ettei asiakkaamme joudu velkansa vuoksi vaikeuksiin. Olemme sitoutuneet Suomen Pienlainayhdistyksen eettisiin sääntöihin, jotka on laadittu säätelemään jäsentensä toimintaa lain lisäksi.

  Todellisesta vuosikorosta

  Todellinen vuosikorko auttaa kuluttajaa vertailemaan luottojen hintoja ja luoton hoitoon liittyviä kustannuksia. Todellinen vuosikorko lasketaan matemaattisella laskentakaavalla. Siinä huomioidaan luoton määrä ja lyhennysaikataulu sekä koron suuruus. Todellinen vuosikorko huomioi lisäksi luoton nostamiseen ja sen hoitamiseen liittyvät kustannukset. Tällaisia kustannuksia ovat mm. tilinavausmaksu ja osamaksulisä. Kaikki luottoja myöntävät luottolaitokset käyttävät samaa EU-direktiivin mukaista todellisen vuosikoron laskentakaavaa.

  Työ- ja elinkeinoministeriö: http://www.tem.fi/index.phtml?s=2283 Vuosikoron laskentakaava löytyy pdf-tiedostona Työ- ja elinkeinoministeriön kotisivulta.

Täytä lainahakemus

Sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi. Tämän jälkeen pääset täyttämään hakemusta.

Valitse alta pankkisi, jolla haluat tunnistautua.

Nordea

Sampopankki

OKO

Aktia/Sp/Pop